Seniorkonsult

Mats Rotzius

PRESENTATION

MÖT MATS

”Min huvudinriktning är att hjälpa företag med att utveckla Värdebaserad försäljning från ett tankesätt till ett strukturerat arbete, med hjälp av konkreta verktyg.”

Jag har över 20 års erfarenhet som Seniorkonsult och Partner hos Mercuri International och driver sedan 2016 mitt eget konsultbolag ”Maro Sälj och Ledarutveckling AB”.

Innan dess 15 års erfarenhet inom försäljning och försäljningsrelaterade chefsbefattningar.

Mina största uppdrag har jag genomfört för kunder som exempelvis: Tetra Pak, Mettler Toledo, Atlas Copco, Ford Motor Company, Tele2, E.On, Damstahl, Assemblin, OneMed AB, Bona AB, Camfil AB samt ett tjugotal Mediahus. Inom områdena: Värdebaserad försäljning, Målstyrning och strategi i säljarbetet, Affärsmannaskap för ”icke säljare”, Strategisk säljledning för ledningsgrupper samt IPU Talent Insights får jag av mina kunder höra att jag besitter en värdefull spetskompetens och har utvecklat konkreta verktyg, samt en pedagogisk metodik som säkerställer ett förändrat beteende, vilket jag implementerat hos kunder, både nationellt och internationellt.

”Jag kan verkligen rekommendera Mats om ni söker en samarbetspartner när det gäller säljutveckling generellt och värdebaserad försäljning specifikt.”
Peter Vollmer, E.ON

ERBJUDANDE

1/2 DAG UTAN KOSTNAD!

Jag erbjuder en halv dags workshop för ledningen – UTAN KOSTNAD – kring Värdebaserad försäljning och Målstyrning i säljarbetet. Kontakta mig nedan för en förutsättningslös inledande diskussion!